U heeft bij Sjors Overbeek Interieurs de keuze uit diverse materialen voor het badmeubel, waaronder hout, MDF, kunststof, steen, glas en combinaties hiervan. Bijna elke kleur (-combinatie) is mogelijk. Ook hebben wij diverse soorten spoelbakken, spiegels, kranen en grepen waaruit u een keuze kunt maken.

Het is van belang dat u nadenkt over de eisen waaraan een badmeubel voor u moet voldoen. U moet natuurlijk ook rekening houden met de beschikbare ruimte in uw badkamer. Een kleine badkamer vraagt vanzelfsprekend meer inventiviteit en creativiteit dan een grotere. Omdat wij alle badkamermeubels op maat maken, is er in vrijwel elke badkamer wel een te realiseren. De badmeubels worden bij ons in de werkplaats gemaakt naar de wens van de klant.

Wij helpen u graag met het ontwerp en de keuze van de diverse materialen voor uw project. Deze worden geleverd en geplaatst inclusief wasbak, kraan, spiegel en spots. Ook het aansluiten van water, afvoer en stroom kan door onze medewerkers worden verzorgd.

Een selectie uit onze badmeubels

Kijk nog even verder bij onze collectie